Bülent Uygun'dan kızı Almina'ya veda: Kalbimin en güzel köşesindesin

Teknik direktör Bülent Uygun, vefat eden kızı Almina Tude Uygun'un cenazesinin ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu.
Türk futbolunun önemli isimlerinden teknik direktör Bülent Uygun'un kızı Almina Tude Uygun, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde gözyaşları içerisinde son yolcuğuna uğurlandı.
Sakaryalı Teknik Direktör Bülent Uygun'un bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda İdari İşler Uzmanı olan kızı Almina Tude Uygun (29), geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Genç yaşta gelen ölüm, ailesi başta olmak üzere yakın çevresi ile futbol camiasını yasa boğdu. Uygun, Sapanca Rüstempaşa Mahallesi Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye aile ile yakınlarının yanı sıra; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Eski TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra spor ve sanat camiasından da birçok isim katıldı. Cenaze namazı esnasında Bülent Uygun gözyaşlarını tutamadı.
UYGUN'DAN KIZINA VEDA MESAJI
Cenazenin ardından sosyal medyadan kızına veda eden Bülent Uygun, şu ifadeleri kullandı:
"Tarifi imkansız bir acı içindeyim, kalbimi alıp gitti prensesim. Kanatlandı benim güzel meleğim. Bu fani dünyada en sevdiğimize emanet ettim. Hayatta çok şeyler istemişizdir Allahım senden isteğim, dünyadaki yaşam sevincim kızımı Tude Alminamı cennet bahçelerinde sana emanet ettim. Nur içinde uyu benim güzel kızım, kalbimin en güzel köşesindesin benim bebeğim''
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe Kaptanı Edin Dzeko'dan ofsayt tepkisi: Garip çizildi!
Arda Güler'in asisti kupayı almaya yetmedi! Barcelona, Real Madrid'i bir kez daha mağlup etti...
Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler!
Ali Koç: Fenerbahçe, tezahüratlarla başkan değiştirecek kulüp değildir
Galatasaray'da hedef çifte kupa! Dursun Özbek'ten açıklamalar...