hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bülent Uygun: Puanlarla dönmek istiyoruz

    Bülent Uygun: Puanlarla dönmek istiyoruz
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Konyaspor’a konuk olacak Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, mücadele öncesi konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 6. hafta maçında 21 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

    Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun ise takımının bugünkü antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Uygun, Gaziantep FK karşısında aldıkları 3-2’lik galibiyeti değerlendirerek; “Tabii kendi evimizde kırılma anlarında taraflarımız bizlere inanılmaz destek vererek o anlarda bizi motive etti. Yenik duruma düşsek de onların desteğiyle maçı kendi lehimize çevirmeyi bildik. Son 25 dakikada 10 kişi oynamamıza rağmen gerek oyun sistemini değiştirerek gerekse oyuncularımın özverisiyle galip gelmesini başardık. Gerçekten çok iyi bir takıma karşı kazandık. Selçuk Hocayı da ayrıca tebrik ediyorum. İyi bir takıma karşı kazanmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

    KONYASPOR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konyaspor ile oynayacakları mücadelenin de zor geçeceğini söyleyen Uygun, “Konya’da Ali Turan Hoca'yla çok iyi bir takıma, çok iyi bir kadroya karşı oynayacağız. Bir de Konyaspor taraftarlarının önünde oynamak gerçekten zordur. O şehirde zor bir maç bizi bekliyor.  Sivasspor olarak her zamanki gibi kazanmak üzerine odaklanmış durumdayız. Balde’nin maalesef kart cezası var. Koita 3 aydır idmansız, onun eksikliği var. Bunlar tabii bizim için handikap gibi gözüküyor. Gerçekten zor süreçlerdeyiz ama taraftarımızın desteği, takımdaki futbolcuların özverisiyle yine bize yakışan bir şekilde oynayıp oradan Allah'ın izniyle puanlarla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow