Blackburn efsanesi küme düştü
Tugay Kerimoğlu'nun bir dönem formasını giydiği Blackburn Rovers İngiltere'nin 3. ligi olan League One'a düştü.
Haberin Devamı
/

2 gol averajıyla dramatik bir biçimde lige veda eden İngiliz ekibinde büyük bir üzüntü yaşandı
/

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk görmüş 6 takımdan biri olan Blackburn Rovers en son 22 yıl önce İngiliz futbolunun zirvesine çıkmıştı.
Haberin Devamı
/

Son maçında Brentford'u 3-1 mağlup eden İngiliz ekibi bir başka efsane kulüp Nottingham Forest'ın Ipswich Town'ı 3-0 mağlup etmesiyle 2 averaj farkıyla küme düştü.
/

Blackburn, Premier Lig'de şampiyon olup da League One'a düşen ilk takım olarak da tarihe geçti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Blackburn efsanelerinden Alan Shearer küme düşme haberinin ardından attığı tweet'le kulübün Hintli sahibini eleştirdi ve 'Rovers ve taraftarları için üzgünüm. Takımın sahipleri ise bunu hak etti' dedi.
/

Tugay Kerimoğlu da 2002-2009 yılları arasında Blackburn Rovers formasını giymişti. Hakan Ünsal da kısa bir süre İngiliz ekibinde oynamıştı.