Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl kararı

Siyah-Beyazlı formaya olan aidiyet duygusunu etkili performansıyla taçlandıran Tayfur Bingöl için beklenen karar verildi. Başarılı görüntüsüyle teknik ekip ve yönetimin beğenisini kazanan tecrübeli oyuncunun bonservisi alınacak.
Beşiktaş’a transfer döneminin son saatlerinde kiralık olarak kazandırılan Tayfur Bingöl, Kara Kartal’daki kariyerine önemli bir başlangıç yapmıştı. Normal şartlarda sol bek hattı için alınan Tayfur, sağ bek ve orta sahadaki etkili futboluna bir de sağ ön bölgesini de ekledi. Giresunspor karşılaşmasında Jackson Muleka’nın yerine ilk 11’de başlayan Tayfur, mücadeleci görüntüsü ve yüksek formuyla teknik direktör Valerien Ismael’i memnun etti. Başkan Ahmet Nur Çebi başta olmak üzere yönetimin de kendisinden oldukça memnun olduğu Tayfur için şimdiden karar verildi.
Planlama yapıldı
Siyah-Beyazlılar, Beşiktaş’a olan yüksek aidiyet duygusuna ek olarak başarılı performansı ve saha dışındaki duruşuyla da alkış toplayan Tayfur’un bonservisini almaya şimdiden yeşil ışık yaktı. Sezon sonunda 29 yaşındaki futbolcunun bonservisinin Alanyaspor ’dan alınması ve Tayfur’la 2 yıllık yeni bir anlaşma yapılması planlanıyor.
(Fanatik)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...
Beşiktaş'a Rafa Silva şoku! Dünya devi Portekizli oyuncuyu istedi...
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır açıklaması: Ali Koç aradı!
Merih Demiral'dan bir ilk! Milli futbolcu tarihe geçti...
Galatasaray, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı