Beşiktaş'tan Ahmet Çakar tepkisi

Beşiktaş Kulübü, Alanyaspor maçında Marafona'nın yediği golle ilgili paylaşım yapan yorumcu Ahmet Çakar'a tepki gösterdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Faal hakemlik dönemindeki tercihleri taraftarlarımızca bestelere konu olmuş, hakemliği bıraktıktan sonra da birçok skandal ile gündeme gelmiş olan Ahmet Çakar isimli şahıs, takımımızın haklı ve tertemiz galibiyetine çirkin imalarla gölge düşürmeye çalışmıştır. "Meslek ahlakını yok sayarcasına yapılmış bu açıklamaların “reyting” uğruna yapıldığını düşünmek istiyoruz. İlgili şahıs hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." ifadeleri yer aldı.
Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, "Beşiktaş-Alanyaspor maçında futbolun doğal akışına uymayan tuhaf şeyler oluyor." paylaşım yapmıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçelileri heyecanlandıran transfer gelişmesi! Kim Min-Jae - Skriniar hayali...
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...