Beşiktaş'ta Ghezzal derbiye yetişecek mi?
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Mücadele öncesinde siyah-beyazlılar bu maçı kazanarak 2 maçlık galibiyet hasretine son vermek ve taraftarını mutlu etmek istiyor. Kara Kartal'da sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal'ın derbiye yetişip yetişmeyeceği merak edilirken, netlik kazanacağı tarih de belli oldu.
Haberin Devamı
/

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal'ın Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesi için büyük çaba harcanıyor. Son olarak Alanyaspor deplasmanında forma giyen ve son 5 maçı kaçıran Cezayirli yıldıza ayak tabanındaki sakatlık nedeniyle yoğun tedavi uygulanıyor.
/

Milliyet'in haberine göre; Ghezzal'ın 27 Eylül Salı akşamı yapılacak antrenmanda takımdan ayrı koşulara başlaması planlanıyor.
Haberin Devamı
/

Siyah-beyazlı futbolcu koşular ve sıçramalar sırasında problem yaşamazsa kademeli olarak takımla çalışmalara başlayacak. Ağrılarının sürmesi halinde yetenekli oyuncu için acele edilmeyecek. Ghezzal'ın durumu cumartesi günü netlik kazanacak.
/

Sakatlığını tamamen atlatan Dele Alli ise Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alabilecek. İngiliz yıldız sakatlığı yüzünden Medipol Başakşehir ve İstanbulspor'a karşı görev yapamamıştı.