hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta Gedson Fernandes kararı verildi!

    Beşiktaşta Gedson Fernandes kararı verildi
    expand

    Sezona bambaşka başlayan ve skor katkısıyla fark yaratan Gedson Fernandes, Avrupa ve Rus ekiplerinin yeniden dikkatini çekti. Beşiktaş Yönetimi ise astronomik bir teklif gelmediği takdirde Portekizli yıldızı ara transferde kesinlikle satmayı düşünmüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaz transfer döneminde pek çok teklif gelen Gedson Fernandes, özellikle Zenit’e gitmenin eşiğinden dönmüştü. Giovanni van Bronckhorst’un performansına büyük dokunuş yaptığı 25 yaşındaki yıldız, sezona müthiş başladı. 

    Avrupa ve Rus kulüplerinin takibinde

    Standart bir merkez orta saha oyuncusundan farklı olarak sürekli rakip ceza sahasına giren ve 7 maçta 5 gol, 2 asistlik skor katkısı veren Fernandes, Avrupa ve Rus kulüplerinin yeniden dikkatini çekti.

    Mutlaka takımda kalacak

    Ara transferde Beşiktaş’a yine teklifler gelmesi bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetim ise astronomik bir öneri sunulmadığı takdirde Portekizli yıldızı mutlaka takımda tutacak. Şampiyonluk yolunda güç kaybetmek istemeyen başkan Hasan Arat ve kurmayları, sezon bitiminde Fernandes’le ilgili yol haritası çizecek.

    Yarısı Benfica’ya...

    Gedson’un da yeni teknik adam ve oyuncu grubuyla çok mutlu olduğu, İstanbul’da yaşamayı da fazlasıyla sevdiği bilinirken, olası bir transferde bonservisin yarısı anlaşma gereği Benfica’ya gidecek. SiyahBeyazlılar, Portekiz kulübüne 6 milyon Euro bonservis ödemişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaynak: Fanatik

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow