Beşiktaş'a Davide Santon yazıldı

İtalya Serie A’da Inter’de forma giydiği dönemde Jose Mourinho’nun gözdesi olan ancak kariyerinde bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Davide Santon, adım adım Beşiktaş’a geliyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
28 yaşındaki futbolcu, sezonu Roma’da geçirirken, son 3 yıldır da bir türlü istediği şansı bulamadı. Bunun üzerine sarı-kırmızılı kulüp, Santon’a, “Kulüp bul” dedi.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Adriano’nun yüksek ihtimalle ülkesine dönecek olması nedeniyle sol bekte yaşanan alternatifsizlik yüzünden kara-kartal tecrübeli futbolcu için devreye girdi.
Fanatik'te yer alan habere göre, Roma ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Santon’u kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar’da Fikret Orman ve kurmayları ilerleyen günlerde İtalya’ya çıkarma yapacak. Roma’da gözden çıkarılan Santon için Beşiktaş’ın hedefi, uygun bir bonservis bedeliyle 2+1 yıllık sözleşme imzalamak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da ayrılık vakti! Yıldız oyuncuya veda...
ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI 12 MART: Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar var, saat kaçta?
Fenerbahçe'de Jose Mourinho, İskoçya'da turu kafaya taktı! Takımın moralini yükseltti...
Şenol Güneş ve Fatih Tekke yan yana! İmza töreninden açıklamalar...
Galatasaray'da Mertens neden kayıplarda? Okan Buruk'un oynatmama sebebi ortaya çıktı...