hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? BJK Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

    Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta BJK Kasımpaşa maçı hangi kanalda
    expand

    Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği derbi öncesi zirve ile aradaki puan farkını en aza indirmek isteyen Beşiktaş kendi evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek. Peki, siyah beyazlı taraftarların sonucunu heyecanla bekledikleri Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig’de şampiyonluk hedefini sürdüren ve Dünya Kupası arasında iyi bir hazırlık dönemi geçiren Beşiktaş, bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Beşiktaş’ta karşılaşma öncesi kart cezalısı Rosier ile sakatlığı bulunan Ghezzal kadroda bulunmuyor. Konuk takım Kasımpaşa’da ise Koita, Bruma ve Turgay maç kadrosunda yer almıyor. İki takım arasında oynanan son 3 maçta Beşiktaş galip gelemezken 2 kez Kasımpaşa kazanmış 1 maç da beraberlikle sona ermişti. Yine iki takım arasında oynanan son 10 maç 3 kez kırmızı kart çıkmış bu kartların ikisi Kasımpaşa’ya biri de Beşiktaş’a gösterilmişti.

    BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    7 Ocak 2023 Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak. Müsabaka Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow