hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı iptali mi, neden ertelendi? Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda?

    Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı iptali mi, neden ertelendi Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar Slovenya kampında Dinamo Zagreb ile kozlarını paylaşacaktı. Fakat bu mücadeleye ilişkin duyuru yapıldı. Peki, Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı iptali mi, neden ertelendi? Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı iptal edildi. Beşiktaş'tan konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı ne zaman oynanacak?  Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

    BEŞİKTAŞ - DİNAMO ZAGREB MAÇI İPTAL Mİ EDİLDİ?

    Beşiktaş - Dinamo Zagreb mücadelesi Lendava Stadı’nda 13 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30’da başlayacaktı. Fajat karşılaşmaya ilişkin açıklamada bulunuldu.

    Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı yoğun yağış nedeniyle iptal edildi.

    Stattan ayrılan Beşiktaş kafilesinde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp yaptıkları otelde antrenman maçı oynanmasına karar verdi.

    BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

    Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "GNK Dinamo Zagreb ile oynanması planlanan hazırlık maçı, sağanak yağış ve dolu nedeniyle maçın hakemi tarafından iptal edilmiştir." denildi.

    BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

    Beşiktaş, Slovenya kampında üç hazırlık maçı oynayacak. Siyah beyazlı ekip ilk olarak 13 Temmuz Cumartesi günü Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb, ardından 17 Temmuz Çarşamba günü de Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk ekibiyle oynayacak. Siyah beyazlı ekip 20 Temmuz’da Avusturya’nın Grazer AK ekibiyle karşılaştıktan sonra İstanbul’a dönecek. Beşiktaş bu sezonki ilk hazırlık maçında Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow