hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş Amartey'i kadrosuna katıyor!

    Beşiktaş Amarteyi kadrosuna katıyor
    expand

    Stoper transferini kısa süre içinde bitirmek isteyen Beşiktaş, Tormena ve Lyanco’nun yüksek maliyetleri nedeniyle Amartey’e odaklandı. Ganalı futbolcu maddi konularda anlaşma sağlanması halinde resmi sözleşme imzalaması için İstanbul’a davet edilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş stoper transferinde adımlarını dikkatli atıyor. Welinton’la vedalaşan siyah-beyazlılar, Saiss’in takımdan ayrılmak istemesi ve Tayyip Talha’nın yaklaşık 6 ay sonra sahalara dönebilecek olması nedeniyle stoper transferini kısa süre içinde gerçekleştirmek istiyor.

    Kartal şimdiye kadar Amartey, Tormena ve Lyanco ile görüşmelerde bulundu. Ancak Braga’da forma giyen Tormena ve Southampton’da top koşturan Lyanco için kulüpleriyle yapılan görüşmelerde maddi konularda anlaşma sağlanamadı. Kulüpleriyle sözleşmeleri devam eden her iki futbolcunun da Beşiktaş’a gelmek istediği ancak maliyetlerinin yüksek olduğu aktarıldı.

    Siyah-beyazlıların, Tormena ve Lyanco’da yaşanan olumsuzluk nedeniyle tamamen Amartey’e odaklandığı öğrenildi. Leicester City ile sözleşmesi biten Ganalı stoperle yapılan görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü vurgulandı. Beşiktaş’ın birçok kulüpten teklif alan 28 yaşındaki Amartey’in taleplerini karşılayarak transferi bitirmenin hesaplarını yaptığı ifade edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serbest durumda bulunan deneyimli futbolcunun bir miktar imza parası da istediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların maddi konulardaki pürüzlerin ortadan kaldırılması halinde sözleşme imzalamak üzere Amartey’i İstanbul’a davet edeceği bildirildi.

    EMRE BİLGİN, KARAGÜMRÜK'E KİRALANDI

    Beşiktaş’ın genç kalecisi Emre Bilgin, Fatih Karagümrük’le anlaştı. 19 yaşındaki file bekçisinin düzenli oynayarak tecrübe kazanmasını isteyen siyah-beyazlı kulüp, Karagümrük’ten gelen 1 yıllık kiralama teklifini kabul etti. Beşiktaş’la 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Emre Bilgin’in Karagümrük’le imzalayacağı kiralık sözleşmede satış opsiyonu yer almayacak.

    SAISS'İN GÖZÜ AVRUPA'DA

    Kartal’ın başarılı stoperi Romain Saiss, Avrupa’ya dönüş hazırlığı yapıyor. Wolterhampton’tan bedelsiz transfer edilen 33 yaşındaki Faslı futbolcu, Beşiktaş’la yollarını ayırarak kariyerini Avrupa’da sürdürmeyi planlıyor.

    Marsilya’dan geçen hafta gelen 2,5 milyon euroluk teklif, siyah-beyazlılar tarafından geri çevrilmişti. Fransız ekibinin teklifini artırması veya farklı bir kulüpten 2,5 milyon euronun üzerinde öneri gelmesi durumunda Saiss’in satışına onay verilmesi bekleniyor. Bu arada kiralık sözleşmeleri biten Emrecan Uzunhan ve Francisco Montero cumartesi günü başlayacak çalışmalarda yer alacak. Emrecan’ın kadroda tutulması, Montero’nun ise bu kez bonservisiyle birlikte elden çıkarılmasının planlandığı aktarıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    (Milliyet)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow