Beşiktaş Avrupa'ya veda etti

UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Norveç ekibi Bodo Glimt'e 2-1 yenildi ve Avrupa'ya veda etti.
Beşiktaş, Club Brugge'ün Lugano'yu 2-0 mağlup etmesi sonucu UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti.
UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4'üncü hafta maçında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından 1 puanda kalan siyah-beyazlılar, Club Brugge'ün Lugano'yu 2-0 mağlup etmesiyle gruptan çıkma şansını kaybetti.
Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl'ün golü pic.twitter.com/c83kYBsqwF
— CNN TÜRK Spor (@CNNTURKSpor) November 9, 2023
Sahasında ağırladığı Lugano'yu 2-0 mağlup eden Club Brugge 10 puan ile liderliğini sürdürürken Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 ile geçen Bodo/Glimt 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Club Brugge deplasmanından puansız dönen Lugano topladığı 4 puan ile 3'üncü sırada bulunuyor. Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup olarak gruptan çıkma şansını yitiren son sıradaki Beşiktaş ise 4 maç sonunda 1 puan topladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bodrum FK, Çaykur Rizespor’u Rize’de mağlup etti
Trabzonspor, Fatih Tekke'yle deplasman lanetini bozdu! Yerel basın galibiyeti manşete böyle taşıdı...
Victor Osimhen'in devre arasında dev teklifi reddettiği ortaya çıktı!
Arda Güler pas vermeyince Kylian Mbappe sinirlendi! O anlar gündem oldu...
Fenerbahçe, Samsunspor maçına hazır