hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Benfica Gil Vicente maçı hangi kanalda, saat kaçta? Kerem Aktürkoğlu sahaya çıkıyor!

    Benfica Gil Vicente maçı hangi kanalda, saat kaçta Kerem Aktürkoğlu sahaya çıkıyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kerem Aktürkoğlu, Benfica’daki gollerine ve asistlerine devam ediyor. Milli futbolcumuz peş peşe skor katkılarıyla  Portekiz basınının da ilgi odağı olmuştu. Peki, Benfica Gil Vicente maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşma ile ilgili detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, Benfica’dki performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Karşılaşma öncesi lider Sporting Lizbon’un 8 puan gerisinde yer alan Benfica bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak aradaki puan farkını 5’e düşürmek istiyor. Lider Sporting Lizbon ligde 7’de 7 yaparak yoluna kayıpsız devam ediyor. Benfica ise 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı.

    BENFİCA GİL VİCENTE MAÇI HANGİ KANALDA?

    Kerem Aktürkoğlu’nun da forma giymesinin beklendiği maç S Sport + ve Tabii Spor 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Son 6 resmi maçında 5 kez kazanan Benfica, Şampiyonlar Ligi’ne de galibiyetle başlamıştı.

    BENFİCA GİL VİCENTE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    28 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanacak olan maç TSİ saat 22.30’da başlayacak. Benfica’da sakatlıkları devam eden Bah, Sanches ve Gouveia karşılaşmada forma giyemeyecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow