hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BEİN SPORTS 1 CANLI İZLE | Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı yayın izleme linki – FB GS derbisi canlı!

    BEİN SPORTS 1 CANLI İZLE | Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı yayın izleme linki – FB GS derbisi canlı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Lig’de derbi günü futbolseverler ekran başına kilitleyecek FB – GS maçı canlı yayın heyecanı Bein Sports 1 ekranlarında olacak. Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı yazın izleme linki de yine Bein Sports ve Bein Connect’de olacak. İşte derbiyi canlı yayınla izlemek isteyen kişiler için Bein Sports 1 canlı izle seçeneğinin yer aldığı o adres…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele bugün futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Zorlu mücadelede hakem Atilla Karaoğlan ve yardımcıları görev alacak. Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başında ilk derbisine çıkacağı mücadelede Batshuayi de maçta yer alması halinde ilk kez Galatasaray formasıyla Fenerbahçe karşısında olacak. Bu dev mücadelenin heyecanı ise Bein Sports 1 canlı yayın adresinde yer alacka.

    BEİN SPORTS 1 CANLI YAYIN: FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

    FB – GS derbi maçı canlı yayını Bein Sports 1 ekranlarında olacak. 21 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanacak olan maç saat 20.00 itibariyle başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ve Bein Connect üzerinden canlı izlenebilecek.

    BEİN SPORS 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    KADIKÖY’DE DERBİ KARNESİ

    Fenerbahçe, 2000’li yılların başından itibaren Galatasaray’a sahasında büyük üstünlük kurdu. Sarı-kırmızılıların 22 Aralık 1999 tarihinde 2-1’lik sonuçla kazandığı maçın ardından sarı-lacivertliler rakibine 23 derbide kaybetmedi. Fenerbahçe, 20’si Süper Lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere çıktığı 23 müsabakada 15 galibiyet alırken, 8 kez de berabere kaldı. Cimbom, bu seriyi ise 23 Şubat 2020 tarihinde 3-1’lik sonuçla kazanarak sonlandırdı. İki ezeli rakibin Kadıköy’de oynadığı son 10 lig maçında 3’er galibiyetleri bulunurken, 4 mücadele ise berabere tamamlandı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow