hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayern Münih Galatasaray maçı canlı izle! Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta?

    Bayern Münih Galatasaray maçı canlı izle Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta
    expand

    Evinde oynadığı mücadelede Bayern Münih’e karşı tüm istatistikleri altüst ederek ilk 60 dakikada olağanüstü bir performans ortaya koyan sarı kırmızı temsilcimiz ikinci maçta da galibiyet parolasıyla sahada olacak. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak, Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devler Ligi’nde iyi oynadığı karşılaşmada 2-0 geriye düşmesine rağmen Kopenhag karşısında peş peşe bulduğu gollerle 2-2 beraberlikle tamamlayan Galatasaray grubuna bir puanla başlamıştı. İkinci maçında yine muhteşem bir performans ortaya koyarak Old Trafford’da Manchester United’ı 2 kez geriye düştüğü maçta 3-2 yenen Galatasaray puanını 4’e yükseltmişti.

    Gruptaki üçüncü maçını ise kendi evinde Bayern Münih ile oynayan temsilcimiz ilk 60 dakikada tüm istatistikleri altüst ederek Bayern Münih kalesinde çok sayıda pozisyon yakalasa da mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Temsilcimiz gruptaki dördüncü maçında yine Bayern Münih ile oynayacak bu kez karşılaşma Almanya deplasmanında olacak.

    BAYERN MÜNİH GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    Temsilcimizin Münih deplasmanından puan ya da puanlarla dönmesi gruptan çıkma durumu adına büyük önem taşıyor. Galatasaray Bayern Münih maçı Şampiyonlar Ligi yayıncı kuruluşu olan Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Zorlu karşılaşma 8 Kasım 2023 Çarşamba günü oynanacak ve TSİ saat 23.00’te başlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EXXEN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    TV8.5 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    PUAN DURUMU

    A Grubu’ndaki son puan durumu ise şöyle; 9 puanlı Bayern Münih ilk sırada, 4 puanlı Galatasaray ikinci sırada, 3 puanlı Manchester United üçüncü sırada ve 1 puanlı Kopenhag son sırada.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow