hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başakşehir St. Patricks UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Başakşehir St. Patricks UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi’nde yer almak isteyen temsilcimiz Başakşehir 0-0 biten ilk maçın rövanşında kendi evinde St. Patricks’i konuk edecek. Temsilcimiz her türlü galibiyette turu atlatan taraf olacak. Peki, Başakşehir St. Patricks UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Konferans Ligi’nde yeni sezonda mücadele edecek takımlar play off’ların ardından belli olacak. Avrupa arenasında yoluna devam etmek isteyen Başakşehir kendi evinde “ya tamam ya devam” maçına çıkacak. Müsabakayı Macaristan Futbol Federasyonundan Balazs Berke yönetecek, yardımcılıklarını aynı ülkeden Vencel Toth ve Balazs Szert yapacak.

    İki takım arasında İrlanda'da oynanan ilk maç 0-0 sona ermişti. Başakşehir'e turu geçmesi için tek farklı galibiyet yeterli olacak. 90 dakika ve uzatmalarda eşitliğin bozulmaması halinde ise seri penaltı atışlarına geçilecek. Turu geçen ekip adını lig aşamasına yazdıracak.
    Başakşehir St. Patricks UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta

    Başakşehir'de eksikler

    Başakşehir'de sakatlığı bulunan ve İrlanda'daki maçta forma giyemeyen Senegalli savunma oyuncusu Ousseynou Ba rövanşta da takımındaki yerini alamayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turuncu-lacivertli ekipte yeni transferlerinden Miguel Crespo da UEFA listesinde adı yer almadığı için bu mücadelede forma giyemeyecek, tedavileri süren Matchoi Djalo ve Patryk Szysz ise diğer eksik isimler.

    Avrupa kupalarında 56. maçına çıkacak

    UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında yarın İrlanda'nın St. Patrick's Athletic ekibini konuk edecek RAMS Başakşehir, Avrupa kupalarında 56. karşılaşmasını oynayacak.

    Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 55 maçta 21 galibiyet, 13 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 80 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 76 gole engel olamadı.

    Başakşehir St. Patricks maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek olan maç 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak olan maç aynı zamanda Tabii platformunda olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow