Baros artık Galatasaraylı değil

Galatasaray Kulübü, Çek futbolcu Milan Baros ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
Galatasaraylı Çek futbolcu Milan Baros'un kulübüyle sözleşmesini feshettiği belirtildi.
Çek kulübü Banik Ostrava'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, Baros'un Galatasaray ile sözleşmesini feshettiği bilgisi yer alırken, kulübün futbolcu ile transfer görüşmelerine başladığı bildirildi.
Galatasaray'a 2008 yılında transfer olan ve Teknik Direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Milan Baros, bu sezon forma şansı bulamadı. Baros, geldiği sezon Süper Lig'de attığı 20 golle gol kralı olmuştu.
Galatasaray da açıkladı
Galatasaray Kulübü, Çek futbolcu Milan Baros ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Milan Baros ile yapılan sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir" denildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bodrum FK, Çaykur Rizespor’u Rize’de mağlup etti
Trabzonspor, Fatih Tekke'yle deplasman lanetini bozdu! Yerel basın galibiyeti manşete böyle taşıdı...
Victor Osimhen'in devre arasında dev teklifi reddettiği ortaya çıktı!
Arda Güler pas vermeyince Kylian Mbappe sinirlendi! O anlar gündem oldu...
Fenerbahçe, Samsunspor maçına hazır