hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arnavutluk İspanya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

    Arnavutluk İspanya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    EURO 2024’te B grubu maçları bugün oynanacak iki mücadele ile tamamlanacak. Hırvatistan’ın İtalya ile karşı karşıya geleceği gecede Arnavutluk ile İspanya mücadele edecek. İspanya gruptaki ilk iki maçını kazanarak üst turu garantilemişti. Peki, Arnavutluk adını üst tura yazdırmayı başarabilecek mi? EURO 2024’te Arnavutluk İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’nda grup aşamaları birer birer tamamlanmaya başladı. A grubunda üst tura çıkan takımlar pazar günü oynanan mücadelelerin ardından netleşirken gözler bu kez B grubunda üst tura çıkacak takımlara yöneldi. İspanya 2’de 2 yaparak üst turu garantileyen takımlardan biri olmuştu. Arnavutluk’un ise bu mücadeleden muhakkak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Peki, Arnavutluk için kader maçı olacak mücadelenin yayın akışı bilgileri neler?

    ARNAVUTLUK İSPANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    İki ekibin kozlarını paylaşacakları müsabaka 24 Haziran 2024 Pazartesi günü oynanacak. TSİ saat 22.00 itibariyle başlayacak olan maç TRT SPOR ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek. Gruptaki diğer maç ise aynı saatte Hırvatistan ile İtalya arasında oynanacak.

    GRUPTA SON DURUM NE?

    Üçüncü maçlar öncesi İspanya 6 puanla grupta lider konumda yer alıyor. 4 puanı bulunan İtalya ikinci sırada yer alırken 1 puanlı Arnavutluk üçüncü sırada ve yine 1 puanlı Hırvatistan dördüncü sırada bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow