hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Turan galibiyetle tanışamadı

    Arda Turan galibiyetle tanışamadı
    expand

    Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında konuk olduğu Tuzlaspor'la 0-0 berabere kaldı. Eflatun Sarılılar'ın genç teknik direktörü Arda Turan, takımın başında çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonluk kadrosu kurduğu sezonun son haftalarında büyük hayal kırıklığı yaşayan Eyüpspor, kötü gidişatını durduramıyor. İbrahim Üzülmez ve Zafer Turan sonrası göreve gelen Arda Turan da camianın beklediği sonuçları getiremedi.

    ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA GERİDE KALDI

    Ligin en iddialı takımlarından olmasına rağmen yaşadığı düşüşle şampiyonluk yarışında Samsunspor ve Çaykur Rizespor'un gerisinde kalan Eflatun Sarılılar, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında konuk olduğu Tuzlaspor'la 0-0 berabere kaldı.

    2 MAÇ FAZLASI VAR, 3 SIRADA

    Bu sonucun ardından 38 puana yükselen ev sahibi, 13. basamakta yer aldı. Son 8 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Eyüpspor, 59 puan ve 2 maç fazlasıyla 3. sırada kaldı. 36. haftayı BAY geçecek İstanbul temsilcisi, Boluspor ve Ankara Keçiörengücü maçlarıyla sezonu tamamlayacak.

    ARDA TURAN GALİBİYETE HASRET

    İbrahim Üzülmez'le yaşadığı büyük çıkışın ardından ikinci devrede tepetaklak olan Eyüpspor, Manisa FK maçının ardından tecrübeli hoca ile yollarını ayırmasının ardından eski hocası Zafer Turan'la anlaştı. Takımı 1. Lig'e çıkaran Turan'a 5 maç sonra (3 mağlubiyet, 1 galibiyet, 1 beraberlik) veda eden Eflatun Sarılılar, Arda Turan'a 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. İlk teknik direktörlük deneyimini Eyüp'te yaşayan genç futbol adamı, çıktığı 3 maçta 1 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak galibiyete hasret kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    (Fanatik)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow