hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aragones Portekiz için beklemede

    Aragones Portekiz için beklemede
    expand

    İspanyol basını, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Luis Aragones'in, Villarreal'den teklif aldığını ancak Portekiz milli takımının başına geçmek için beklediğini iddia etti.

    İspanyol basınında son zamanlarda çıkan, "Aragones'in Portekiz milli takımında teknik direktörlük yapacağı" iddiaları Marca gazetesinde de gündeme getirildi.

    Ligde altı hafta sonunda üç puanla son sırada bulunan Villarreal'in başkanı Fernando Roig'in Aragones ile görüştüğünü yazan Marca, "Luis isterse yarın Villarreal'in başına geçebilir ama teklifi geri çevirdi. Çünkü kulüpte değil, milli takımda teknik direktörlük yapmak istiyor" yorumunda bulundu.

    2010 Dünya Kupası elemelerinde yer aldığı 1. Grup'ta ikinci olarak play-off oynamaya hak kazanan Portekiz'de, teknik direktör Carlos Quieroz'un geleceğinin belirlenmesini beklediği söylenen Aragones'in, Portekiz Futbol Federasyonu'nun Quieroz'u göndermesi halinde gelecek bir teklife olumlu yanıt verebileceği kaydedildi.

    71 yaşındaki Aragones'in, Fenerbahçe'de kötü bir tecrübe yaşadığı ve yaşının da etkisiyle bir daha kulüp teknik direktörlüğü yapmak istemediği ileri sürüldü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow