Antalyaspor'da başkan değişti

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Ali Şafak Öztürk yeniden başkan oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Öztürk, Kulüp Başkanı Cihan Bulut'un istifasının ardından yönetim kurulu toplantısına girdi. Öztürk, yönetim kurulu toplantısında üyeler tarafından kulüp başkanlığına seçildi.
Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bütün gün transfer engelini kaldırmak, yeni transferler yapabilmek için emek verdik ve başarılı sonuca ulaştık. Basın toplantımızı yarın yapıyoruz. Bugün itibarıyla başkanlık dönemim tekrar başlamış oldu. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.
Öte yandan Öztürk, takımın antrenmanına gelerek, futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Öztürk, daha sonra teknik direktör Bülent Korkmaz ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Simon Banza, Trabzonspor'un gol yükünü sırtlıyor
Galatasaray'ın milli yıldızı Yunus Akgün, 'dalya' diyecek
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan adaylık açıklaması! Aziz Yıldırım nasıl bir yol izleyecek?
Fenerbahçe'de tek teselli Milan Skriniar oldu
SON DAKİKA! Fenerbahçe, Kayserispor ile 3-3 Berabere Kalarak Şampiyonluk Yarışında Yara Aldı