hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Andre Ayew'den Donk tepkisi

    Andre Ayewden Donk tepkisi
    expand

    Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'a konuk olduğu derbi maçta 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Andre Ayew, meydana gelen gerginliklerin futbolda yaşanabildiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ayew, "Tabii ki bu futbolun, özellikle de derbi maçların bir parçası. Bütün dünyanın izlediği bir maçta tabii ki biraz daha saygı olmasını bekliyoruz. Ryan Donk'un yaptığı hareketten dolayı çok mutlu olmadık ama artık geçti. Önümüzdeki maça bakmamız gerekiyor." diye konuştu.

    Ayew, maç öncesi geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Fenerbahçeli taraftar Koray Şener'in üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

    Hakkımı helal etmiyorum

    "Öncelikle takım olarak, Fenerbahçe ailesi olarak taraftarımızdan teknik ekibimize, futbolculara kadar büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Bunlar olduğu zaman, futbolun önüne geçiyor. Bu durumda da oyuna çok fazla yansıma yapmak kolay olmuyor. Çünkü hayatta bazı şeyler futboldan daha önemlidir. O da ailemizden biriydi, bizim bir taraftarımızdı. Fenerbahçe olarak ailesine baş sağlığı diliyoruz. Umarım bu süreçte güçlü olurlar. Her zaman bu süreci atlatmaları için onlara destek olacağız. Bu olay yüzünden maçı değerlendirmek zor."

    Hasan Ali: "Üç puanı kaçırdık"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçeli oyuncu Hasan Ali Kaldırım, taraftarları Koray Şener'in vefatının kendilerini derinden etkilediğini aktarırken, şu görüşlerini aktardı:

    "İlk yarıda duran toptan bir gol yedik. Devre arasında acı bir haber aldık. Kardeşimiz kalp krizi geçirmiş. İkinci yarı çıkıp onun için oynadık. Ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Kazanabilirdik ancak olmadı. Ama şu an ne desek boş. İkinci yarıda inanılmaz bir geri dönüş yaptık. Üç puanı kaçırdık."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow