Alvaro Morata: Çok mutluyum burada

Alvaro Morata, Galatasaray’ın Eyüpspor galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Eyüpspor deplasmanında 5-1 kazanan Galatasaray’da oyuna sonradan giren ve 2 gol atan Alvaro Morata, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Müsabakayı değerlendiren Morata, "İyi bir performanstı. Çok önemli bir 3 puan aldık. Şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Mutluyuz. Ben de takım arkadaşlarımın yardımından dolayı mutluyum. Elimden geleni yapmak istiyorum. Geldikten sonra bir sakatlığım olduğu için fazla oynayamadım, şimdi ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.
Galatasaray'da çok mutlu olduğunu vurgulayan Morata, "Çok mutluyum burada. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada çalışan insanlara teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir iş yapıyorlar bizi rahatlatmak için. Elimden geleni yapmak istiyorum. Ailemin de mutlu olduğunu düşünüyorum ve bu şekilde devam etmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Arda Güler'in asisti kupayı almaya yetmedi! Barcelona, Real Madrid'i bir kez daha mağlup etti...
Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler!
Ali Koç: Fenerbahçe, tezahüratlarla başkan değiştirecek kulüp değildir
Galatasaray'da hedef çifte kupa! Dursun Özbek'ten açıklamalar...
Fenerbahçe'de Hakan Bilal Kutlualp adaylığını açıkladı! Olağanüstü genel kurul çağrısı...