Altay'dan Kuvayı Milliye ve Mustafa Denizli koregrafisi

Altay taraftarı, Konyaspor ile oynanan maçta hem Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nun açılışı için hem de efsaneleri teknik direktör Mustafa Denizli için koreografi şovu yaptı.
Mücadelenin hemen başında Altay taraftarları, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nun açılışı amacıyla koreografi yaptı.
Kuvayı Milliye’nin Takımı Altay” yazısının yer aldığı koreografide; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, soyadını Altay’dan alan Fahrettin Altay Paşa, kulübün kurucularından Şükrü Saracoğlu, Mustafa Necati Uğural ve kurtuluş savaşının başlangıcında düşmana ilk kurşunu atan Altaylı Gazeteci Hasan Tahsin’in fotoğrafları kullanıldı.
Mustafa Denizli için koreografi
Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, dakikalar 11’i gösterdiğinde efsane futbolcuları ve teknik direktörleri Mustafa Denizli için bir koreografi daha gerçekleştirdi. Koreografide Mustafa Denizli’nin Altay’da kazandığı Türkiye Kupası finalinde omuzlar üzerinde yaşadığı sevincin fotoğrafı bulunurken, “Teşekkürler Büyük Mustafa” yazısı yer aldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Efsane ayrılıyor! Jamie Vardy, Leicester City’e veda ediyor
Fenerbahçe’de Gaziantep FK maçı hazırlıkları sürüyor
Sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, o fotoğrafa dair konuştu...
Fenerbahçe'de 'büyük' ayrılıklar gerçekleşecek! Mourinho'ya tam yetki...
Galatasaray'da gecenin yıldızı Roland Sallai | Kanat oynayınca şov yaptı...