hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Almanya Danimarka EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Almanya Danimarka EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    EURO 2024’te son 16 turu heyecanı 29 Haziran’da başlıyor. Günün ilk maçında İtalya ile İsviçre karşı karşıya gelecek ve bu maçın ardından ilk çeyrek finalist belli olacak. Günün ikinci maçında ise Almanya ile Danimarka kozlarını paylaşacak. Bu iki eşleşmeden galip gelen takımlar çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler. Peki, Almanya Danimarka EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’nda futbolseverler bugün 2 heyecan birden yaşayacak. Günün ilk maçında İtalya ile İsviçre son 16 turunun açılışını yapacaklar. Ardından kupanın favorileri arasında gösterilen Almanya zorlu rakibi Danimarka ile Dortmund’da mücadele edecek. Peki, ev sahibi Almanya ile Danimarka’nın son 16 yolculuğu nasıl gerçekleşti?

    ALMANYA VE DANİMARKA’NIN SON 16 YOLU

    A grubu içerisinde İsviçre, Macaristan ve İskoçya ile mücadele eden Almanya grupta çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 7 puan topladı ve A grubunu ilk sırada tamamlayarak son 16 turuna kalmayı başardı.

    C grubu içerisinde mücadele eden Danimarka ise İngiltere, Slovenya ve Sırbistan’ın yer aldığı grupta 3 beraberlik elde ederek 3 puan topladı ve grubunu ikinci sırada tamamladı.

    ALMANYA DANİMARKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    29 Haziran 2024 Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka saat 22.00’de başlayacak. Hakem Michael Oliver’in görev alacağı maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow