Adnan Öztürk adaylıktan çekildi

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı olmayacağını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Öztürk yaptığı yazılı açıklamada, aralık ayında yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle geçici bir süre tedavi göreceğini belirterek, şunları kaydetti:
"Doktorumun ısrarlı tavsiyesi sonucunda mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurulda bu dönem için başkanlığa aday olamayacağımı üzülerek bildirmek zorundayım. Tüm adaylara ve ekiplerine başarılar diler, her zaman Galatasaray'ın her kurumunun, arkadaşlarımızla ve projelerimizle hizmetinde olacağımızın bilinmesini isterim."
Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün geçen ay yapılan mali genel kurulunda, başkanlığa aday olacağını duyurmuştu.
Porto - Bayern Münih: 3-1 (Maç Özeti)
"Oscar" goes to...
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçelileri heyecanlandıran transfer gelişmesi! Kim Min-Jae - Skriniar hayali...
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...
Beşiktaş'a Rafa Silva şoku! Dünya devi Portekizli oyuncuyu istedi...