Adana Demirspor'dan Hakan Kutlu kararı

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Hakan Kutlu ile yola devam edeceklerini belirtti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sancak, yaptığı yazılı açıklamada, sezona çok iyi girmelerine rağmen son 3 haftada alınan mağlubiyetlerin mavi-lacivertli camiayı derinden üzdüğünü ifade ederek şunları kaydetti:
"Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ile yola devam edeceğiz. Bizim asıl hedefimiz günü kurtarmak değil, soğukkanlı, planlı ve kararlı adımlarla geleceğin Adana Demirspor'unu oluşturmaktır. Bu zorlu yürüyüşümüzde, sizlerin (taraftarların) desteği en büyük motivasyon ve güç kaynağımızdır."
Sancak, kongrede şampiyonluk sözü vermediğini işaret ettiği açıklamasında, "Sezona galibiyetlerle başladık, son üç haftada da yenilgiler almış olabiliriz, bunlar futbolun doğasında olağan şeylerdir." değerlendirmesinde bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Okan Buruk, Galatasaray tarihine adını yazdırdı! İlk 4 teknik direktör arasında...
Trabzonspor, Adana'da 3 puanı tek golle aldı! Yerel basın manşetleri dikkat çekti...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten prim kararı! Yeni rakam belli oldu...
Kocaeli'de Süper Lig coşkusu! Taraftarlar sabaha kadar kutladı...
Persepolis Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan gazetecilere sert çıkış!