hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Acun Ilıcalı, seçim sonrası ilk kez konuştu

    Acun Ilıcalı, seçim sonrası ilk kez konuştu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ardından konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yaklaşık 28 bin kongre üyesinin katılımıyla Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın başkanlık yarışıyla tamamlandı.

    Ali Koç, üçüncü kez sarı-lacivertli kulübün başkanlığına seçildi.

    Ali Koç’un yönetim kurulunda yer alan Acun Ilıcalı ise genel kurulun ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

    Ilıcalı, "Fenerbahçe, bu kitlesiyle çok güzel yerlere gelecek. Biz başka bir takımız, biraz deliyiz; farklıyız, damarlarıma işlemiş. Küçüklüğümden beri sarı lacivertli renklere olan sevgimiz çok farklı. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah başarırız” dedi.

    Ilıcalı, sözlerini şöyle tamamladı:

    “Yorucu bir süreç oldu. Projelerimizi anlatmaktan çok hakkımızdaki iftiraları cevapladık. Çok üzgünüm. Camiadaki bölünmüşlük inşallah gerçek anlamda son bulur. Bu tip kucaklaşmalar inşallah sürece yayılır ve biz de mutlu oluruz. Fenerbahçe'nin tek yumruk olmasını diliyorum. İnşallah bizim yaşadıklarımızı başka adaylar yaşamaz. Çok istekliyiz çok arzuluyuz. Seyircimiz bizi destekliyor, kongre üyelerimiz de bizleri seçti. Sorumluluk bizde. Gece gündüz çalışacağız."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow