hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdullah Gül'den Beşiktaş mesajı

    Abdullah Gülden Beşiktaş mesajı
    expand

    Beşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını izleyen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bundan sonra da başarıları hep birlikte seyredeceğiz, hepimizin göğsü kabaracak." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş bir ilke imza attı

    Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı tebrik eden Gül, maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Beşiktaş artık herkesin takımı oldu. Bütün Türkiye destekliyor. İnşallah daha güzel şeyleri hep beraber göreceğiz. Başta başkan olmak üzere Şenol Güneş'i ve futbolcuları tebrik ederim. Bu başarılarla hep gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

    Başakşehir'den Beşiktaş'a tebrik mesajı

    TFF'den tebrik mesajı

    TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaş'ın son 16 turunda Yunan temsilcisi Olympiakos'u eleyerek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiği belirtilerek, "UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde mücadele edecek temsilcimiz Beşiktaş'a, başarılar dileriz." denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Medipol Başakşehir, sosyal medya hesabı "Twitter"dan ilginç bir paylaşımda bulundu. Turuncu-lacivertli takımın resmi hesabından yapılan açıklamada, "Çeyrek finalistimiz Beşiktaş'ı kutlar, tüm güçlerini Avrupa kupalarına vermelerini dileriz." ifadelerine yer verildi.


    İşte Beşiktaş'ın dakika dakika Olympiakos zaferi: 4-1

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow