hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdullah Avcı, Trabzonspor'da tarih yazmanın peşinde! Orta sahaya transfer de var...

    Abdullah Avcı, Trabzonsporda tarih yazmanın peşinde Orta sahaya transfer de var...
    expand
    KAYNAKFanatik

    Karadeniz Fırtınası'nda Süper Lig ve Süper Kupa'yı kazanan Abdullah Avcı, Türkiye Kupası'nı da aldığı takdirde; kulüp efsanesi Ahmet Suat Özyazıcı'nın tarihi başarısını yakalamış olacak. Bordo-mavililer, aynı zamanda orta saha transferi için sürpriz bir ismi gündemine aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hafta içerisinde Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Başarılı hocanın öğrencileri, İstanbul ekibi karşısında zorlanmadı ve adını finale yazdırdı. Kulüp, tarihte 16. kez finale yükselirken, Avcı ise Bordo-Mavili ekibin başında ilk kupa finali başarısını göstermiş oldu.

    Deneyimli teknik adam, ayrıca finalde Beşiktaş’ı devirmesi halinde Trabzonspor tarihine geçmeye hazırlanıyor. Karadeniz devinde daha önce Ahmet Suat Özyazıcı; lig, kupa ve Süper Kupa’yı kazanan tek teknik adamdı.

    3’leme için hazır!

    Avcı ise daha önce ligi ve Süper Kupa’yı kazandı. 60 yaşındaki çalıştırıcı, eğer zafere ulaşırsa adını tarihe yazdıracak. Abdullah Avcı, finalde Kara Kartal’ı devirip, Trabzonspor’un başında üç kupayı birden kazanan ikinci hoca olmayı hedefliyor.

    Orta sahaya yıldız isim

    Abdullah Avcı, Trabzonsporda tarih yazmanın peşinde Orta sahaya transfer de var...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha önce İtalyan basınının yazdığı Roberto Gagliardini, tekrardan gündeme geldi. Serie A ekiplerinden Monza’nın formasını giyen yıldız orta saha oyuncusunun, bir senelik daha kontratı bulunuyor. Ancak İtalyan futbolcu, takımdan ayrılma fikrine sıcak bakıyor. Gelen haberlere göre de Trabzonspor, 30 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katabilmek adına temaslara başlamaya hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcunun, Avrupa’dan başka taliplerinin olduğu da öğrenilirken, Bordo-Mavililer yakında ilk teklifini sunmaya hazırlanıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow