hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İtalya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? İtalya - Türkiye maçı hangi kanalda? A Milli Futbol Takımı maç tarihi!

    İtalya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta  İtalya - Türkiye maçı hangi kanalda A Milli Futbol Takımı maç tarihi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa Şampiyonası’nda F Grubu’nda mücadele edecek Türkiye, Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile karşılaşacak. Grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar doğrudan son 16 turuna kalacak. Milli Takım, Avrupa Şampiyonası öncesinde oynayacağı iki özel mücadelesiyle turnuvaya hazırlık yapmak istiyor. Özel maçlarını ise İtalya ve Polonya ile gerçekleştirecek. Peki İtalya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, özel maçlara ilişkin ayrıntılar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Futbol Şampiyonası başlamadan önce A Milli Futbol Takımı, turnuva öncesinde İtalya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Milli takım, İtalya maçının ertesi akşamı Bolgona'dan Poznan'a hareket edecek. 9 Haziran'da ise Polonya-Türkiye maçının oynanacağı başkent Varşova'ya geçecek. Polonya-Türkiye karşılaşması, 10 Haziran'da ülkenin en yüksek kapasiteli Futbol stadyumu olan PGE Narodowy'de oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak.

    İTALYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

    Türkiye - İtalya mücadelesi Bologna FC 1909 takımının maçlarına ev sahipliği yapan Renato Dall'Ara Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye - İtalya maçı 4 Haziran Salı günü saat 22.00’da başlayacak. A Milli Takım’ın mücadelesinin TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Bilindiği gibi iki ülke, 2032 Avrupa Şampiyonası'nı da birlikte düzenleyecek. Teknik direktörlüğünü Luciano Spalletti'nin üstlendiği İtalya, EURO 2024 finallerinde İspanya, Hırvatistan ve Arnavutluk ile birlikte B Grubu'nda mücadele verecek.

    A MİLLİ TAKIM KADROSU

    Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Doğan Alemdar (Troyes), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

    Defans: Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Merih Demiral (Al-Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Panathinaikos), Cenk Özkacar (Valencia)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor), Can Uzun (Nürnberg), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (West Bromwich), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

    Forvet: Abdülkadir Ömür (Hull City), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yunus Akgün (Leicester City), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Oğuz Aydın (Corendon Alanyaspor), Arda Güler (Real Madrid), Bertuğ Yıldırım (Rennais), Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Enes Ünal

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow