A Milli Futbol Takımı İzlanda'ya gitti

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 11 Haziran Salı günü İzlanda ile oynayacağı karşılaşma için bu ülkeye gitti.
Konya'da konakladığı otelden otobüsle Konya Havalimanı'na gelen ay-yıldızı ekip, Türk Hava Yollarına ait özel uçakla Keflavik Uluslararası Havalimanı'na doğru yola çıktı. A milliler, buradan kara yoluyla başkent Reykjavik'e geçecek.
Millileri uğurlamaya gelen bazı taraftarlar, oyunculara sevgisi gösterisinde bulundu ve fotoğraf çektirdi.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir milli futbolcu, maça ev sahipliği yapacak Laugardalsvöllur Stadyumu'nda yarın basın toplantısı düzenleyecek. A milliler, basın toplantısının ardından son çalışmasını da bu statta gerçekleştirecek.
SON DAKİKA
-
01. 30
TEM'de zincirleme kaza! FSM girişinde trafik kilitlendi
-
00. 33
Hamas heyeti müzakereler için Kahire'de
-
23. 35
Down sendromlu çocuğu oyun salonuna almamışlardı: AVM çalışanlarına gözaltı!
-
22. 52
İsrailli esir asker: "Trump, Netanyahu'nun yalanlarının kurbanı"
-
21. 45
Beyaz Saray'dan Umman'daki görüşmeye ilk yorum
-
21. 43
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 12 NİSAN 2025 | Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray maçı sonrası Samsunspor'dan Drongelen'in pozisyonuna tepki: Dirsek bize, kart bize... ADALET?
Samsunspor'un iptal edilen golünde ofsayt var mı? Geceye damga vuran pozisyon...
Beşiktaş, Başakşehir maçına hazır
Sivas'ta kar yağışı etkili oldu! Fenerbahçe maçı öncesi yoğun önlemler alındı...
Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Milan Skriniar'dan açıklamalar!