hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Willy Sagnol: Türkiye maçına hazırız

    Willy Sagnol: Türkiye maçına hazırız
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Gürcistan Teknik Direktörü Willy Sagnol, A Millî Takım’ımızla oynayacakları maç öncesinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında A Millî Takım’ımız ile Gürcistan, yarın TSİ 19.00’da karşılaşacak.

    Bu mücadele öncesinde ise Gürcistan Teknik Direktörü Willy Sagnol, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Avrupa Şampiyonası bileti aldıktan sonra oyuncuların rutine dönmelerinin zor olduğunu ama kampın başında bunu konuştuklarını söyleyen Sagnol, "Günlük hayatlarına dönemleri gerekiyordu. Sanki bir rüyanın içindeydiler. Tekrar odaklanmak gerekiyordu. Bunu oyuncularla kampın başında konuşmaya başladık. Oyuncular bu turnuvaya katılmaya hazırdılar. Şu anda da hazırlar. Performansları da bunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

    A Millîlerimizle ilgili de konuşan Sangol "Türk Millî Takımı'nın güçlü yanlarından bahsetmek gerekirse; uzun süredir bu turnuvaya katılan bir takım, teknik ve taktik olarak çok iyi, çok kaliteli oyunculara sahipler. Saha içi ve dışında çok iyi oyuncuları var. Yarın bizim için çok zorlu bir mücadele olacak. Genellikle rakip takımla ilgili yorum yapmak istemem, ben de onların benim takımımla ilgili yorum yapmasını çok istemem. Bir şey söylemem gerekirse, Almanya'da oynadığı zamanlardan bu yana Hakan Çalhanoğlu'nun büyük bir hayranı olduğumu söyleyebilirim" ifadelerinde kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow