hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta? Gözler ikinci maça çevrildi!

    Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta Gözler ikinci maça çevrildi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    EURO 2024’te ilk maçına Gürcistan karşısında çıkan A Milli Takım, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek. Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye- Portekiz karşılaşmasına BVB Dortmund Stadyumu ev sahipliği yapacak. Ay-yıldızlılar, grubun favorisi olan Portekiz’i mağlup ederek üç puan almak istiyor. Grubun diğer mücadelesinde ise Çekya ile kozlarını paylaşacak. Peki, Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda soruları ilk maç olan Gürcistan mücadelesinin ardından gündemdeki yerini aldı. A Milli Takım ikinci maçına Portekiz ile çıkacak. Milli takım grubunda puan sıralamasında ilk 2 de yer alması halinde son 16'ya adını yazdıracak. Türkiye, Portekiz karşılaşmasıyla birlikte toplam 628. mücadelesine çıkacak. A Milli Takım daha önce Portekiz ile tarihinde 9 kez karşılaşırken 2 galibiyet ve 7 mağlubiyet yaşamıştı.

    TÜRKİYE - PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN?

    EURO 2024’te Türkiye - Portekiz mücadelesi 22 Haziran Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. A Milli Takım gruptaki son mücadelesine Çekya ile oynayacak mücadele 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar adını son 16 turuna yazdıracak. Grup maçları 26 Haziran’da sona ererken son 16 turu maçları 29 Haziran’da oynanacak. Turnuvada 5 Temmuz'da çeyrek final ve 9 Temmuz'da da yarı final maçları başlayacak. EURO 2024'ün şampiyonu 14 Temmuz'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçıyla belli olacak.

    EURO 2024 F GRUBU MAÇ PROGRAMI

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    22 Haziran Cumartesi:

    16.00 Gürcistan-Çekya (Volkspark)

    19.00 Türkiye-Portekiz (BVB Stadı)

    26 Haziran Çarşamba:

    22.00 Gürcistan-Portekiz (AufSchalke Arena)

    22.00 Çekya-Türkiye (Volkspark)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow