hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Merih Demiral'dan Portekiz maçı öncesi açıklama!

    Merih Demiraldan Portekiz maçı öncesi açıklama
    expand

    A Milli Futbol Takımı’nın başarılı savunmacısı Merih Demiral, Portekiz karşısında takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyerek, “Gurbetçi vatandaşlarımız bizi çok iyi destekliyor. Arkamızda onlar itici güç. Onların da varlığıyla birlikte galibiyet alacağımızı düşünüyorum” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü BVB Stadyumu’nda Portekiz ile karşılaşacak. Bu zorlu müsabaka öncesi tecrübeli futbolcu Merih Demiral, milli takımın kamp yaptığı Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”

    Ay-yıldızlı takımın Gürcistan galibiyetiyle Avrupa şampiyonasına çok iyi başlangıç yaptığını dile getirerek sözlerine başlayan Merih, “Hepimiz çok mutluyuz. Ortam gayet iyi. Antrenmanlarımız, tempo çok iyi. Oynayan ve oynamayan herkes çok iyi durumda. Şimdi önümüzde daha zorlu bir maç var, Portekiz maçı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Gürcistan maçı gayet iyiydi. Bazı zamanlarda bazı zorluklar çektik ama üstesinden geldik. İkinci maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

    “Defans olarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum”

    Merih Demiral, Gürcistan mücadelesinde savunmada bazı pozisyonlar verildiğini ancak bunların büyütülecek şeyler olmadığını belirtti. 26 yaşındaki futbolcu, “Onlar da gayet iyi bir takım. Çok önemli oyuncuları vardı. Defans olarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Pozisyonalar verdik ama her maçta olacak şeyler. Çok büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki aramızda konuştuk. Maçtan hemen sonra hatta az önce de toplantı yaptık, pozisyonlar üzerine. Tabii ki geliştirmemiz gereken konular var, özellikle defansif anlamda. İkinci maçta daha iyi olacağına inanıyorum. Gürcistan çok geride beklediği için ve çok önemli oyuncuları olduğu için bazı pozisyonlar beklentimizin dışında gelişti. Gerekli analizi yaptık, çok daha iyi olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow