hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İrfan Can Kahveci: Sosyal medyadaki olaylar bizi güldürüyor

    İrfan Can Kahveci: Sosyal medyadaki olaylar bizi güldürüyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İrfan Can Kahveci, A Millî Takım’da iyi bir atmosfer olduğunu belirtti ve gündeme dair görüşlerini aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında yarın TSİ 22.00’de Çekya ile karşılaşacak olan A Millî Futbol Takımı’mızın tecrübeli oyuncusu İrfan Can Kahveci, mücadele öncesi Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Sakatlığını atlattığını ve kendisini iyi hissettiğini söyleyen İrfan Can Kahveci, “Üç gündür takımla beraber çalışıyorum. Ondan önce bireysel çalışmalar da gerçekleştirdim. Polonya maçından sonra çok ara vermedim. 90 dakika oynayacak kondisyonda değilim belki ama gruptan çıktıktan sonra o kondisyonu yakalayabilirim. Hocamız ne kadar süre verirse; 15-20 ya da daha fazla elimden geleni yaparım, kendimi iyi hissediyorum. Hedefim bu turnuvada da gol atmak. İnşallah süre bulursam bunun için kendimi zorlayacağım. Talihsiz bir sakatlık yaşadım. İlk iki maçta da oynamak isterdim. İnşallah bu turnuvada da golümü atarım” ifadelerini kullandı.

    “BEN TAKIMA GÜVENİYORUM”

    Olumsuz bir durum olduğu yönünde büyütülen tepkilerin olduğuna ve avantajlı bir durumda bulunduğumuza dikkat çeken İrfan Can, "Biraz büyütüyoruz. İlk maçı kazandık, ikinci maçta Portekiz'e yenildik. Şu an her şey bizim elimizde. Önceki turnuvada ilk maçımızı 3-0 kaybetmiştik. Burada ilk maçı kazandık, bir avantaj oldu. 1 puan alsak bile gruptan çıkabiliyoruz. Ben takıma güveniyorum. Gruptan çıkıp devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Takım taraftarlığının millî takım söz konusu olduğunda kenara bırakılması gerektiğini belirten İrfan Can, şunları söyledi:

    "Bizim içeride güzel bir ortamımız var. Sakatlandığımda hoca ve doktorla toplantı yaptık ve bu takıma güvendiğimi, burada kalmak istediğimi söyledim. Hoca da sağ olsun bana güvendiğini gösterdi. Aslında sosyal medyada çıkan olaylar bizi güldürüyor. İçeride bir şey yokken kendi kendine değişik şeyler yaşanıyor. Biz de anlam veremiyoruz. İçeride her şey yolunda. Bizi etkilemiyor, daha da hırslandırıyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'da oynayan olsun hep beraberiz. İyi arkadaşlıklarımız var. Millî bayrağın altında takımcılık işlerini bırakmamız gerekiyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow