hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngiltere'ye servet gibi dev prim! EURO 2024'ü kazanırlarsa...

    İngiltereye servet gibi dev prim EURO 2024ü kazanırlarsa...
    expand
    KAYNAKFanatik

    EURO 2024 finalinde İspanya'yla karşılaşacak olan İngiltere, turnuvalardaki şanssızlığına son vermek istiyor. Federasyon, makus kaderini bitirmek isteyen İngiltere'ye kupayı kazanması halinde servet ödeyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda final vakti geldi çattı... 14 Haziran'da ev sahibi Almanya ile İskoçya arasında oynanan maçla başlayan EURO 2024, bu gece oynanacak final mücadelesiyle sona erecek. İspanya ve İngiltere, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak final maçında kozlarını paylaşacak.

    İNGİLTERE, BİR İLKİ BAŞARMAK İSTİYOR

    İngiltereye servet gibi dev prim EURO 2024ü kazanırlarsa...Gareth Southgate yönetimindeki İngiltere ise Danimarka, Slovenya ve Sırbistan'ın bulunduğu C Grubu'nu 5 puanla lider tamamlayarak son 16 turuna yükseldi.

    İngilizler, son 16 turunda elenmenin kıyısından döndü. Slovakya karşısında 90+5. dakikada Jude Bellingham'ın şık golüyle skoru eşitleyen İngiltere, uzatmalarda Harry Kane'in golüyle çeyrek finale çıktı.

    İngiltere, çeyrek finalde de normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta İsviçre'yi penaltılarla geçmeyi başardı ve yarı final biletini aldı. İngilizler, yarı finalde de Hollanda'yı 90+1. dakikada Watkins'in attığı golle 2-1 yenerek finalde İspanya'nın rakibi oldu.

    ">

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha önce Avrupa Şampiyonası'nda kupayı elde edemeyen ve uluslararası alanda üst düzeydeki tek başarısını 1966’da Dünya Kupası’nı kazanarak elde eden İngiltere Millî Takımı, uzun süren şampiyonluk hasretine artık nokta koymak istiyor. Çeyrek finalde İsviçre'yi geçen İngilizler, yarı finalde ise Hollanda'yı mağlup ederek finale yükselmişti.

    DEV PRİM ORTAYA ÇIKTI!

    İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre İngiltere kadrosu, turnuvayı kazanmaları halinde bonuslar, cirolar ve anlaşmalar yoluyla yaklaşık 1 milyar sterlin kazanabilir. Haberde, Jude Bellingham'ın kupanın kazanılmasının halinde 400 milyon sterlin para elde edeceği bildirildi.

    SOUTHGATE NE KADAR ALACAK?

     Raporda ayrıca kaptan Harry Kane, Bukayo Saka, Phil Foden, Cole Palmer ve Kobbie Mainoo'nun 100 milyon sterlin'e (127 milyon dolar) yakın para kazanacağı belirtiliyor.  Ödemelerin yarısının şimdiden yapıldığı ve Gareth Southgate'in, 4 milyon sterlinlik bonusunun yarısını aldığı bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow