hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngiltere Hollanda maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Euro 2024 Hollanda İngiltere Yarı Final Maç Kadroları

    İngiltere Hollanda maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda Euro 2024 Hollanda İngiltere Yarı Final Maç Kadroları
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda ile İngiltere karşı karşıya gelecekler. İki ekibin mücadelesinde gözler 90 dakikanın sonucunda olacak. Finalde İspanya’nın rakibi olabilmek için mücadele edecek olan iki ekip 90 dakikada eşitliği bozamazsa müsabaka önce uzatma dakikalarına ardından da seri penaltı atışlarına gidecek. Peki, Hollanda İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’nda finalin adı 10 Temmuz’da oynanacak Hollanda İngiltere maçı sonrasında belli olacak. İki ekibin final biletini alabilmek için mücadele edecekleri karşılaşma futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, mücadelenin yayın akışı bilgileri neler, iki ekip yarı finale nasıl geldi?

    HOLLANDA VE İNGİLTERE YARI FİNALE NASIL GELDİ?

    Fransa, Avusturya ve Polonya'nın da yer aldığı D Grubu'nda mücadele eden Hollanda, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 4 puan toplayıp, en iyi grup 3.'leri arasında son 16 turuna yükseldi.

    'Portakallar' son 16 turunda Romanya'yı 3-0 yenerek son 8 takım arasına adını yazdırdı.

    Hollanda, çeyrek finalde Türkiye ile oynadığı mücadelede 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı ve yarı final biletini aldı.

    İngiltere ise Danimarka, Slovenya ve Sırbistan'ın bulunduğu C Grubu'nu 5 puanla lider tamamlayarak son 16 turuna yükseldi.

    İngilizler, son 16 turunda elenmenin kıyısından döndü. Slovakya karşısında 90+5. dakikada Jude Bellingham'ın şık golüyle skoru eşitleyen İngiltere, uzatmalarda Harry Kane'in golüyle çeyrek finale yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere, çeyrek finalde de normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta İsviçre'yi penaltılarla geçmeyi başardı ve yarı final biletini aldı.

    HOLLANDA İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    İki ekibin karşı karşıya gelecekleri maç 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü oynanacak. Müsabaka TRT1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Müsabakanın başlangıç saati ise 22.00 olacak.

     

    İLK 11'LER

    Hollanda: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders; Malen, Xavi Simons, Memphis Depay; Gakpo

    İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Guéhi; Saka, Mainoo, Rice, Trippier; Bellingham, Foden; Kane

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow