hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gürcistan maçı öncesi Montella'dan Arda Güler kararı!

    Gürcistan maçı öncesi Montelladan Arda Güler kararı
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Bu akşam saat 19.00'da Gürcistan maçıyla EURO 2024 macerası başlayan A Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Vincenzo Montella ilk 11'ini oluşturdu. İtalyan çalıştırıcı, Arda Güler hakkında kararını verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vincenzo Montella yönetimindeki Milli Takım, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen maça çok kısa bir süre kala son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi.

    Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, Milli Takım'ın muhtemel 11'ini de duyurdu.

    Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

    ARDA GÜLER KARARI

    Edindiğim bilgilere göre Milli Takım'ın muhtemel 11'i şu şekilde: Kalede Mert Günok, sağ bek Mert Müldür, stoperler Samet Akaydin ve Abdülkerim Bardakcı, sol bek ise Ferdi Kadıoğlu olacak. 

    Önlerinde Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu ve Orkun Kökçü orta sahası. Barış Alper ileri uçta olacak. Kanatta Arda Güler, diğer kanatta ise Kerem Aktürkoğlu ya da Kenan Yıldız olacak. Kanatta bir belirsizlik olduğunu söyleyebiliriz.

    Benim aldığım bilgilere göre Montella, ilk 11 için bu şekilde karar vermiş durumda. Kadronun yüzde 80-90'ına karar verdiğini düşünüyorum 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arda Güler kanat mı, orta saha mı daha verimli olur esas konu bu. Tabii Montella Arda'yla konuşmuştur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow