hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belçika - Slovakya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Belçika - Slovakya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Almanya'nın ev sahipliğindeki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup etabı devam ediyor. Turnuvanın E Grubu'nda ilk maçlar bugün oynanacak. E Grubu'nda Belçika ile Slovakya karşı karşıya gelecek. Peki, EURO 2024'te Belçika-Slovakya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda E Grubu'nda Belçika ve Slovakya karşı karşıya gelecek. İki takım da sahadan galibiyetle ayrılıp EURO 2024'e 3 puanla başlamayı hedefliyor. Belçika ile Slovakya, daha önce 3 müsabakada karşı karşıya geldi. İki takım arasında daha önce yapılan maçlarda Belçika 1 kez kazanırken 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Belçika 4, Slovakya 3 kez fileleri havalandırdı.

    BELÇİKA - SLOVAKYA MAÇI NE ZAMAN?

    Belçika - Slovakya maçı 17 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma TRT 1'de canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek. Slovakya, bugünkü maçta kazanması durumunda hem EURO 2024'te son 16 tur kapısını aralayacak hem de Belçika karşısında tarihindeki ilk galibiyeti alacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow