hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kasımpaşa'nın tartışılan kararı

    Kasımpaşanın tartışılan kararı
    expand

    Kasımpaşaspor kulübü Orhan Şam'ın kesinlek kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'nin Tahkim Kurulu'ndaki savunmasında yer alan Orhan Şam'ı kadrosundan çıkaran Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

    Kasımpaşaspor, Orhan Şam'ı kadro dışı bırakmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

    Fenerbahçe'nin UEFA'ya yaptığı Tahkim Kurulu savunmasında tanık olarak yer alan Orhan Şam, Kasımpaşaspor tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

    Yeni sezona bomba gibi transferler yaparak hazırlanan İstanbul ekibinin başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, AA'ya yaptığı açıklamada, "Bu olay bizim iznimiz dışında gelişti. Böyle bir seyahate katıldığı için Kasımpaşa Kulübü olarak, bu tür bir olaya sessiz kalamazdık. Bizden izinsiz Fenerbahçe'nin davasına gitti ve bunun bir cezası olmalıydı. Bu yüzden kadro dışı bırakıldı." diye konuştu.

    Bu işin sorumlusu Fenerbahçe...

    Öksüz, yaptığı açıklamada "Orhan'ı o savunmaya davet eden Fenerbahçe Kulübü'dür. Kulübün, bizden izin alması gerekirdi. Kasımpaşa'nın sözleşmeli futbolcusunu mahkemeye götürüyorsunuz ve ortada bir yargılama, savunma konusu var. Fenerbahçe'nin bizden izin alması gerekirdi. Burada hoş olmayan bir durum ortaya çıktı. Buna sebep olan da Fenerbahçe Kulübü'dür."dedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sözleşmesi fesh edilecek

    Kasımpaşaspor Başkan Vekili, açıklamalarını 27 yaşındaki oyuncuyla sözleşmelerini fesh edeceklerini söylerken "Burada eğer futbolcu kendi başına iş yaparsa, cezasını görür. Orhan Şam maalesef böyle bir durum yaptı. Sonuç olarak Kasımpaşa'nın kendine göre bir disiplin durumu vardır. Bu konuda bir af olacağını sanmıyorum. Ödenmiş bazı paralar vardır. O işler halledildikten sonra Orhan'ın sözleşmesi fesh edilecektir." ifadelerini kullandı.

    Orhan Şam, yaz transfer döneminde önce Alper Potuk transferi için Eskişehirspor'a ardından da Kasımpaşaspor'a transfer olmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow