Son dakika: Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı, sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe Kadın Voleybol takımını Sultanlar Ligi'nde şampiyon yapan Marcello Abbondanza'nın sözleşmesi karşılık olarak feshedildi. İtalyan antrenörün yerine Brezilya Milli takımının başantrenörü Ze Roberto'nun göreve getirilmesi bekleniyor.
Eczacıbaşı Vitra'da yeniden Motta dönemi
Sarı-lacivertli ekibin web sitesinden yapılan duyuruda şöyle denildi:
"Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı antrenörü olarak 4 yıl boyunca özveriyle çalışan Marcello Abbondanza ile karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilmiştir.
Kadın Voleybol Takımımız ile 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, 1 Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu, 1 Cev Cup Şampiyonluğu kazanan Marcello Abbondanza’ya bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine sonsuz başarılar dileriz."
Fenerbahçe kadın voleybol takımı 2016-2017 Voleybol sezonu Vestel Venus Slutanlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-0'la geçerek 5. şampiyonluğunu elde etmişti.
Fenerbahçe'nin Abbondanza'nın yerine Brezilya Milli takımının Başantrenörü Ze Roberto'yu göreve getirmesi bekleniyor. Abbondanza'nın ise Kanada Milli takımının başına geçeceği öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden başpehlivan Ali Altun, son yolculuğuna uğurlandı...
Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını duyurdu
Tüm dünyada fenomen haline geldi: Görünüşümüz rahat olabilir ama içimizde fırtınalar kopuyor
Mike Tyson – Jake Paul boks maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, hamam geleneğini bozmadı