Semih Özsoy'un cezası değişmedi

TBF Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Özsoy'a 19 Haziran'da verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin lira para cezasında değiştirilecek bir husus tespit edilmediğini duyurdu.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy'a 19 Haziran'da verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin lira para cezasıyla ilgili kararın, yeniden inceleme sonrasında değiştirilmesini gerektirecek bir husus tespit edilmediğini açıkladı.
TBF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında geride kalan sezon oynanan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 4. maçına ilişkin Semih Özsoy'a verilen cezanın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tahkim Kurulu tarafından 5 Ağustos'ta yeniden incelenmek üzere iade edildiği belirtildi.
Kararda değiştirilecek bir husus tespit edilmediği vurgulanarak, "Hakaret ve saldırı ihlalleri sebebiyle verilen cezaların toplanması suretiyle, hak mahrumiyeti cezasının infazı tedbir tarihinden başlamak üzere, 45 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına, oy birliği ile karar verilmiştir." denildi.
SON DAKİKA
-
01. 30
TEM'de zincirleme kaza! FSM girişinde trafik kilitlendi
-
00. 33
Hamas heyeti müzakereler için Kahire'de
-
23. 35
Down sendromlu çocuğu oyun salonuna almamışlardı: AVM çalışanlarına gözaltı!
-
22. 52
İsrailli esir asker: "Trump, Netanyahu'nun yalanlarının kurbanı"
-
21. 45
Beyaz Saray'dan Umman'daki görüşmeye ilk yorum
-
21. 43
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 12 NİSAN 2025 | Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe Opet - Beşiktaş BOA maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko - LDLC Asvel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Selen Erdem, Yunanistan'da gündem oldu: Dişi Terim ve yüksek topuklar
Anadolu Efes - Virtus Segafredo Bologna maçı saat kaçta ve hangi kanalda?