Melih Mahmutoğlu: Real Madrid'de şeker bir çocuk var!
Fenerbahçe Doğuş’ta Melih Mahmutoğlu Euroleague finalindeki Real Madrid mağlubiyetinin ardından hakemleri ve İspanyol ekibinin Sloven oyuncusunu hedef aldı.
Haberin Devamı
/

Fenerbahçe Doğuş, Euroleague finalinde şampiyonluğu Real Madrid'e kaptırdı. Maç sonunda ise hedefte İtalyan hakem ve Real Madrid'in genç yıldızı Luka Doncic vardı.
/

Fenerbahçe Doğuş’ta Melih Mahmutoğlu Euroleague finalindeki Real Madrid mağlubiyetinin ardından hakemleri hedef aldı.
Haberin Devamı
/

Mahmutoğlu, “Üzgünüz. Berlin'deki maça çok benzer bir maç oldu. Hatalarımız oldu ama Real Madrid'de çok iyi bir takım. Onları da tebrik ediyoruz" diye konuştu.
/

Real Madrid'in 19 yaşındaki genç yıldızı Luka Doncic'i ve maçın İtalyan hakemini de eleştiren Mahmutoğlu, "Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; Berlin'deki hakem bugün de aynı hataları yaptı. Bilmiyorum ne söylemek gerekiyor. Karşı takımda çok şeker güzel bir çocuk var. Saygı duyuyoruz, iyi oyuncu. İnşallah daha da iyi olur ama dokunulmazlığı mı var bunu anlamış değilim" diye konuştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

"Yine aynı hatalar aynı hakemler tarafından" Mahmutoğlu, "Bu bize biraz ağır geliyor. İyi ki bu takımın kaptanıyım. Muhteşem bir kulübümüz, muhteşem bir taraftarımız, muhteşem bir oyuncu kadrosu var. Herkesin yüreğine sağlık" şeklinde konuştu.
/

Taraftara da teşekkür eden Melih Mahmutoğu "Biz kuvvetli, karakterli bir takımız, karakterli oyunculara sahibiz. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Mahmutoğlu, "Önümüzde lig var. Ligi şampiyon tamamlamak istiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur" diyerek sözlerini bitirdi.