hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Beko – Panathinaikos Final Four maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Fenerbahçe Beko – Panathinaikos Final Four maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe Beko'nun Panathinaikos ile oynayacağı Final Four maç bilgileri basketbolseverlerin gündeminde yer alıyor. 5 senenin ardından Final Four'a kalan Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile finale çıkmak için mücadele edecek. Euroleague Dörtlü Finali, Almanya'nın başkenti Berlin'de 24-26 Mayıs'ta Mercedes-Benz Arena'da düzenlenecek. Peki, Fenerbahçe Beko – Panathinaikos Final Four maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague play-off çeyrek final 5. ve son maçında Fransa'nın Monaco ekibini uzatmada 80-79 yenerek Final Four'a kalmaya hak kazandı. Fenerbahçe aldığı Dörtlü Final biletiyle 5 yıl sonra bu başarıyı tekrarladı. Avrupa basketbolunun son yıllarda en önemli takımlarından olan Fenerbahçe, 2015-2019 yılları arasında üst üste 5 kez kaldığı Final Four'da 2017 yılında şampiyonluk yaşadı. Sarı-lacivertliler bu süreçte 3 kez de final oynadı.

    FENERBAHÇE BEKO – PANATHİNAİKOS FİNAL FOUR MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı Almanya'nın başkenti Berlin'de 24 Mayıs'ta saat 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe Beko, Türk basketbol tarihinde Avrupa Ligi'nde en fazla Dörtlü Final'e kalan Türk takımı unvanını eline geçirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow