Ergin Ataman'la ilk görüşme sonuçsuz

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nda sözleşmesi sona eren başantrenör Ergin Ataman'la yapılan ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ergin Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp yetkilileriyle bugün bir araya geldiğini belirterek, "Şu anda kesinleşen bir durum yok ancak bugün yaptığımız görüşmeden sonuç çıkmadı" dedi.
Kulüple arasında ne gibi sorun olduğu yönündeki soru üzerine Ataman, "Bu konuda şu an bir şey söyleyemem. Onu kulüp yetkililerine sormanız lazım. Kesin olmamakla birlikte muhtemelen yarın yine görüşeceğiz" yanıtını verdi.
Ataman ayrıca, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ı bırakacağım konusundaki haberler asılsızdır. Kararı başkanımız ve yönetim verecektir" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko - LDLC Asvel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Selen Erdem, Yunanistan'da gündem oldu: Dişi Terim ve yüksek topuklar
Anadolu Efes - Virtus Segafredo Bologna maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?