hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bogdanovic: Bu konularda konuşacak kadar zeki değilim

    Bogdanovic: Bu konularda konuşacak kadar zeki değilim
    expand

    Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe’yle Beşiktaş Sompo Japan’ı üçüncü kez karşı karşıya getiren final serisinin üçüncü maçına sarı-lacivertlilerin Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic damga vurdu. Bogdanovic maç sonrası açıklamalarıyla herkesin büyük takdirini topladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın bitimine 1:30 kala tribünlere dördüncü anonsun gelmesiyle seyircisiz tribünler ve sessiz bir salon önünde oynanan maçın kaderini Bogdanovic değiştirdi.

    Sürenin bitimine 4 saniye kala kenardan oyuna sokulan topta kendisine çizilen setin sonunda üçlüğü sokan Bogdanovic 74-74’lük skorla maçı uzatmaya götüren ve Fenerbahçe’yi mağlubiyetten kurtaran isim oldu.

    Uzatmalarda ise o çok kritik üçlüğünün yanına 6 sayı daha ekleyerek maça zaferle nokta koyulmasını sağlayan adam oldu Bogdanovic.

    Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yendi seri 3-0 oldu

    Serinin üçüncü maçını 3/8 üçlük, 7/12 ikilik, toplamda 10/20 saha içi isabetiyle 23 sayı atarak bitiren Sırp skorer, sayılarının yanına 8 ribaunt ve 3 asist ekleyerek maçın kaderini çizdi.

    Maç bitiminde mikrofon uzatılan Bogdanovic maçta yaşanılan olaylarla ilgili "Bu konularda konuşacak kadar zeki değilim, ben oyuncu olarak, rakip taraftarın önünde oynamak isterdim. Olaylar üzücü" derken maçın 2 saat 45 dakika sürmesini iyi oynamamalarına bağladı,

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow