hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anadolu Efes - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Anadolu Efes - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    THY EuroLeague 4. Hafta Anadolu Efes-Olympiakos maçı canlı izle linki, saati izleyeceklerin gündeminde yer alıyor. Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Peki, Anadolu Efes-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EuroLeague’in ilk çift maçlı haftanın kapanışında Anadolu Efes bu akşam Olympiakos’u ağırlayacak. Lacivert-beyazlılar, Yunan ekibi karşısında galibiyet hedefliyor. Euroleague'de Efes, 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 10. Sırada yer alıyor. Olympiacos ise 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 4. sırada bulunuyor. Çift maç haftasında çıktığı ilk mücadelede İsrail temsilcisi Maccabi Playtika'ya 93-91 mağlup olan Anadolu Efes, ikinci karşılaşmada Olympiakos'a üstünlük kurmaya çalışacak. Lacivert-beyazlı takım, bu sezon Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 yenilgi yaşadı. Olympiakos ise yaptığı 3 müsabakanın 2'sini kazanırken, 1'inden mağlubiyetle ayrıldı.

    ANADOLU EFES-OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN?

    Anadolu Efes-Olympiakos maçı, 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 20.30'da başlayacak. Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak mücadele, S Sport'tan canlı yayınlanacak. Anadolu Efes ile Olympiakos, THY Avrupa Ligi'nde 50. kez rakip olacak. İki takım arasında 2001-2002 sezonundan bu yana organizasyonda oynanan 49 maçın 25'ini lacivert-beyazlılar, 24'ünü ise Yunanistan temsilcisi kazandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow