Bakan Kasapoğlu'ndan milli halterciler için tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yunanistan’da gerçekleştirilen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda toplamda 19 madalya kazanan milli haltercileri tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yunanistan’da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda 7’si altın, 5’i gümüş ve 7’si bronz olmak üzere toplam 19 madalya kazanan milli halterciler için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Yunanistan’da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda 7’si altın, 5’i gümüş ve 7’si bronz olmak üzere toplam 19 madalya kazanan milli sporcularımızı kutluyorum. Organizasyonda erkeklerde 604 puan ile dünya birincisi olan, kadınlarda ise 515 puan ile dünya ikinciliği elde ederek geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstatistikler, Süper Lig'in yeni şampiyonunu belirledi! Eğer gerçekleşirse...
Premier Lig'in kapısından dönen Tayyip Talha, Beşiktaş'ın kabusu oldu
Trabzonspor'da son 12 sezonun en kötü dönemi yaşanıyor
Mertens, Barış Alper Yılmaz transferi için devreye girdi! Galatasaray'da sürpriz gelişme...
Mourinho ile barışan Allan Saint-Maximin'den muhteşem dönüş