Son dakika... Abdullah Gül OHAL'le ilgili konuşmadı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisine OHAL'in altıncı kez uzatılmasını soran gazetecinin sorusunu yanıtsız bıraktı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de katıldığı bir cenazeden sonra gazetecilerin karşısına çıktı. Gül, gündeme dair konuşmadı, OHAL'le ilgili soruyu yanıtsız bıraktı.
Erdoğan'dan Abdullah Gül'e çok sert sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü AK Parti Grup Toplantısı'nda Gül'ün adını vermeden çok sert sözler söylemiş, ''Eskiden partimizin çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen kimsenin partimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Hayır kampanyası yürütenler bugün kendilerinde söz hakkı görüyor. Bu birlikteliği zedeleyenler bilsin ki artık bu kervanın samimi yolcuları değillerdir. Sadakatin aslolan bir kavram olduğunu bilerek çıktık. Bu trenden düşenler kusura bakmasın düştükleri yerde kalırlar'' diye konuşmuştu.
Gül, Türkiye'nin Paris Büyükelçilği'nde Türk basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda,''OHAL'ler bitmeli, Türkiye'nin geleceği güçlü demokrasi'' demişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!
HABER... Kanlı Hesaplaşma: Sanal Medyada Başladı, Sokakta Son Buldu
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alımı ne zaman, şartları neler?